Trainingsacteren


Play is our brain's favorite way of learning.
Diane Ackerman
Amerikaanse schrijfster

“Spel is voor onze hersenen de favoriete manier om iets te leren”, als oud-kleuterleerkracht weet ik dat dit waar is. Als trainingsacteur weet ik dat dit ook voor volwassenen geldt.

 Ik geef cursisten en studenten de kans om te experimenteren, nieuwe vaardigheden te oefenen en het geleerde direct in de praktijk te brengen. Je kunt iets 100 keer horen en weten, maar dan moet je het nog doen en kunnen… Bij mij doe je in een veilige leeromgeving succeservaringen op, kijk je in jouw eigen spiegelbeeld en krijg je direct gerichte, opbouwende feedback.

Ik heb zowel de basis- als masteropleiding trainingsacteren gevolgd aan De Trainingsacteur Academie en ik ben ACTRO gecertifieerd. Als onderwijsprofessional sta ik voor een veilige leeromgeving en kan ik bondige, gerichte feedback geven.  Als (improvisatie)acteur kan ik een situatie snel en duidelijk neerzetten en geloofwaardig spel laten zien. 

Mijn specialiteit ligt bij het onderwijs, slechtnieuwsgesprekken, weerstand en assertiviteit. Ik heb een brede kennis van werkvormen en ben bekend met de meestvoorkomende modellen (o.a. Roos van Leary, Transactionele Analyse, S.T.A.R., dramadriehoek) en gesprekstechnieken. Maar: welke werkvormen en modellen ook worden gebruikt, de deelnemer staat altijd centraal. 

Naast trainingsacteren is er ook bedrijfstheater mogelijk in de vorm van een voorstelling, regietheater of dagafsluiting.  

TACT

TrainingsACTeren

In 2019 heb ik samen met een aantal collega’s TACT in het leven geroepen. TACT is een collectief van trainingsacteurs met de missie om groeisituaties de creĆ«ren tegen een maatschappelijke achtergrond, zoals bij stichtingen en goede doelen.

Wij willen juist de mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug geven met succes- en groeiervaringen. Hierbij zijn het fun-element en de eigen regie van de deelnemers erg belangrijk.


Zoek je een goede, sprankelende en veelzijdige trainingsactrice om je trainingen te verlevendigen en te ondersteunen? Met deze vrouw heb ik goede ervaringen! Ik gun haar veel mogelijkheden om haar talent in te zetten.
Anne
Senior Trainer

Opdrachtgevers

KVK: 72874708

0613518095