Zomervakantie Specials

Heb je lang stil gezeten? Wil je deze zomer een onvergetelijke ervaring? Meld je aan voor Summerschool en het Musicalweekend!

We gaan dansen, spelen, zingen, bewegen en vooral veel plezier maken! Wil je in één weekend een spoedcursus musical? Of weet je al dat je een podiumbeest bent en wil je het hele weekend losgaan? Dan is het musicalweekend zeker wat voor jou!

En kun je er geen genoeg krijgen van de magie van het theater? Ben je een specialist of een multi-talent? Tijdens de summer school krijg je een week lang begeleiding in een kleine groep en kun je ’s middags zelf kiezen aan welke discipline je wilt werken. De bonte avond op donderdag zal je niet snel vergeten en op vrijdag presenteren we onze show aan de ouders. 

Ben je echt niet te stoppen? Dan kun je zelfs het musicalweekend en de summerschool combineren.

Val je niet in de aangegeven leeftijdscategorie? Laat het ons weten en we kijken wat we voor je kunnen betekeken.

Vanwege het corona-virus gelden er een aantal speciale maatregelen. Lees ons corona-protocol hier.

Musicalweekend
8-12 jaar

Het Musicalweekend is een weekend vol dans, zang, spel en FUN! Tijdens dit weekend ontdek je je talent en krijg je coaching op maat om met nog meer plezier, vaardigheden en zelfvertrouwen op het podium te staan. We sluiten op zondag af met een presentatie voor de ouders!

En kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je je met korting ook aanmelden voor de Summer School (6-10 juli). Als deelnemer aan het Musicalweekend krijg je voorrang op de inschrijving.

Programma
Zaterdag 10:00-14:00
Op zaterdagochtend komen alle disciplines (zang, dans en spel) voorbij. We beginnen met een kennismaking door middel van verschillende speloefeningen. De rest van de ochtend gaan we aan de slag met zang en dans. Na de lunch gaan we nadenken over de eindpresentatie, verdelen we de taken en rollen en maken we een begin met de presentatie. 

Zondag 10:00-14:00
De zondag staat in het teken van de presentatie. We repeteren de gezamenlijke stukken, maar er is ook tijd om aan je eigen specialiteit te werken. Vertel ons wat je nodig hebt en wij helpen je! Om 13.30 gaan we ons klaarmaken, want om 14.00 is de presentatie voor de ouders! Wij zorgen ervoor dat iedereen 1.5 meter afstand kan houden.

Datum:
4 en 5 juli van 10:00-14:00
Kosten:
€80 voor twee dagen les in een kleine groep (12 kinderen op twee docenten)

Summerschool
8-12 jaar

Summerschool

Op de Summerschool ga je een week lang de uitdagingen aan door te spelen, dansen, muziek te maken, zingen en lol te maken! Je krijgt challenges’ om je sterke kanten verder te ontwikkelen en natuurlijk helpen we je met wat je moeilijk vindt. Maar het belangrijkste is dat we een week lang samen plezier maken! We sluiten de week af met een voorstelling en berg nieuwe vrienden. 

Het Musicalweekend vormt een ideale introductie op de Summerschool, maar je kunt je ook los inschrijven. Als deelnemer van de Summerschool of het Musicalweekend krijg je voorrang op de inschrijving voor de reguliere lessen van volgend schooljaar. 

Programma
Elke ochtend zijn er lessen in zang, dans en spel. Als performer is uithoudingsvermogen en een sterk en lenig lichaam belangrijk, dus ook hier besteden we aandacht aan in warming-ups, bootscamps en technieken uit Pencak Silat. Jascha is een ervaren trainer in deze Aziatische bewegingsleer, waarbij kracht, lenigheid, snelheid en een geestelijke balans samen komen.

Na de lunch is er tijd om je eigen specialiteit verder te ontwikkelen, waarbij Jascha en Rosanne klaar staan om je te helpen. Wil je een muziekinstrument proberen? Wil je extra zangoefeningen of juist een ander iets leren wat jij goed kan? Tijdens deze atelieruren bepaal je door middel van ‘challenges’ zelf wat je wilt leren!

Rooster
9:45-10:00 Inloop, omkleden
10:00-12:30 Zang, dans, spel, mime/lichaam
12:30-13:00 Lunch
13:00-14:00 Atelier

Klik hier voor het volledige programma.

Datum:
6 tot en met 10 juli van 10:00-14:00 en een bonte avond op donerdagavond
Kosten:
€250 voor een week les in een kleine groep (max 12 kinderen op 2 docenten), inclusief eigen schminkdoos, aftermovie, video met tips en tricks en goodie bag ter voorbereiding op de eindvoorstelling.

Docenten

Jascha en Rosanne hebben elkaar gevonden in hun liefde voor theater, muziek en onderwijs. Samen delen zij een duidelijke visie: Ieder kind is anders en mag zijn eigen pad volgen. Er is volop ruimte om te experimenteren en de docenten staan klaar om te ondersteunen bij een nieuwe stap. Met samen meer dan 30 jaar onderwijservaring is uw kind in veilige handen. Heeft uw kind iets speciaals nodig? Laat het ons weten!

Jascha Soest
Jascha heeft, naast een lesbevoegdheid basisonderwijs, een master-opleiding Special Educational Needs (SEN) afgerond, is mindfulness-coach en improvisatietrainer. Met zijn Studio Sterk is hij de muzikale specialist van het theater en hij deelt dit graag met anderen. Iedereen moet zijn stem kunnen laten horen. Zelf zingt Jascha als front-man van een band, speelt bas, gitaar én mondharmonica. 

Rosanne Eschweiler
Rosanne heeft tijdens haar pabo-opleiding een minor ontwikkelingspsychologie (0-18) gevolgd aan The University of the West of Schotland en is trainingsacteur. Ze heeft een liefde voor kindertheater en heeft meerdere voorstellingen op haar naam staan. Ze is full-time theaterdocent en theatermaker. Het Tesseltheater is een vrijplaats waar kinderen zichzelf kunnen zijn en zichzelf en anderen kunnen ontdekken.

KVK: 72874708

0613518095