Het Tesseltheater en Studio Sterk

Het Tesseltheater en Studio Sterk vormen samen aan de Tesselschadestraat 17 in Alkmaar, een culturele vrijplaats. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen vrijuit experimenteren en hun talent ontdekken.  Rosanne heeft in Het Tesseltheater haar thuisbasis met Schot in de Roos en Jascha is met zijn Studio Sterk de muzikale specialist. Met twee zalen, een podium én een muziekstudio is er plek voor alle niveaus en leeftijden.

Naast de reguliere muziek, theater en zanglessen vinden er ook regelmatig activiteiten en workshops van andere aanbieders plaats. Omdat we vinden dat goede ideeën een podium verdienen rekenen wij geen zaalhuur. Lees onderaan de pagina verder voor meer informatie

Het Tesseltheater

In het Tesseltheater vind je de grote zaal en de kleine zaal. In beide zalen is licht, geluid en theaterdoeken aanwezig. In de grote zaal staat het ‘grote podium’ en is er ruimte zat om te spelen, dansen en springen. Er is plek voor ongeveer 40 man (m/v) publiek.

De kleine zaal doet wat betreft maat niet onder voor de grote zaal, maar heeft een intiemere sfeer. Met het verplaatsbare kleine podium, knusse stoelen en kussens en mindfulnesshoek is dit een geschikte plek voor kleinere voorstellingen en presentaties of jong publiek. 

 

Een afgeschermd deel van de kleine zaal is ‘cast en crew only’. Hier is de schminkhoek en staan alle verkleedkleren en attributen. De spelers kunnen zich hier terugtrekken voor hun optreden in de grote zaal.

 

Studio Sterk

In Studio Sterk vind je alles wat je nodig hebt om jezelf te laten horen. Naast verschillende instrumenten, zoals (bas)gitaren, drums, keyboard, mondharmonica’s en microfoons is er ook opnameapparatuur aanwezig. Afgesloten van de wereld ben je even in je eigen muzikale bubbel. Zangles, stemvorming, bandcoaching of een instrument leren bespelen, Jascha begeleidt je hier vakkundig in. Zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen heeft Jascha een passend aanbod. Kijk voor meer informatie op www.cacaoimpro.nl

Jij in het Tesseltheater?

Wij geloven dat goede ideeën een podium verdienen. Ben je beginnend theatermaker en zoek je een plek om je voorstelling voor het eerst te laten zien? Geef je een workshop, cursus of lezing? Of heb je een ander goed idee? Laat het ons weten!

Wij werken niet met huurprijzen, maar kijken liever wat we voor elkaar kunnen betekenen. Misschien lever je wel een geweldige dienst, ben je handig, kun je een deelnameplek in je workshop weggeven of past je idee gewoon heel goed in onze programmering. Neem contact met ons op en dan komen we er vast samen uit.

KVK: 72874708

0613518095